Sportsgrain Bar nu ook beschikbaar voor sportieve consument


Sportsgrain_presentatieV2-31De Sportsgrain Bar heeft in februari van dit jaar mogelijk een bijdrage geleverd aan de meest succesvolle Olympische Winterspelen aller tijden. En dat broodje is nu ook beschikbaar voor de sportieve consument! Het sportbrood werd samen met het expertiseteam HAN SENECA Sports & Exercise Nutrition ontwikkeld en getest in het InnoSportLab Papendal en het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal. In het Topsportrestaurant was het broodje al beschikbaar, maar nu heeft Sportsgrain het ook beschikbaar gesteld via een eigen webshop op sportsgrain.com. Daardoor is het brood nu niet meer alleen verkrijgbaar voor topsporters, maar kan ook de sportieve consument (en/of student) er gebruik van maken.

De unieke samenstelling van het brood is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten gericht op sportvoedingsonderzoek. Het bestaat uit pure grondstoffen, zonder e-nummers. Een belangrijk bestanddeel is teff, een specifieke graansoort uit Afrika met meer langzaam verteerbare koolhydraten. Daarnaast bevat de Sportsgrain Bar ook wortelvezel, banaan, cranberries, rozijnen, lijnzaadmeel, tarwekiemen en zuurdeegpoeder. Maar bovenal, is het vooral ook een erg lekker broodje.

IMG_4615_kleur

Dus zoek je een natuurlijk/gezond alternatief op de (kunstmatige gefabriceerde) energierepen om je koolhydraten voor, tijdens of na een inspanning weer op het juiste niveau te krijgen/houden; bestel dan de Sportsgrain Bar via sportsgrain.com (onder ‘shop’).

Sportsgrain. Finish first.