Zeer goede arbeidskansen met studie Bedrijfskundige Informatica en Management

Bedrijfskundige Informatica en Management (BIM) is een uitgebreid studieprofiel die je binnen HBO-ICT kunt kiezen. Als je voor BIM kiest heb je straks een zeer goede aansluiting op de grote vraag naar hoogopgeleide bedrijfsinformatici.

Wat leer je met Bedrijfskundige Informatica en Management (BIM)?

Je leert hoe je processen in een bedrijf kunt analyseren en verbeteren. Voorbeeld: je voert een selectietraject uit om de beste software voor jouw probleem te kiezen. Je kunt zelf ook randvoorwaarden opstellen om een systeem te (laten) bouwen die aan je persoonlijke wensen voldoet.

Praktijkvoorbeeld BIM: Betalen met social coins via de gemeente!

Waarom leer je gegevens te verzamelen?

Om te kijken hoe een bedrijf presteert, leer je ook om gegevens te verzamelen en ze op een inzichtelijke wijze te presenteren. Vervolgens is het aan jou om over de uitkomsten van de gegevens advies uit te brengen.

Waarom leer je ook over informatiesystemen?

Je moet uiteraard ook over vakkennis op het gebied van informatica beschikken. Daarom wordt er tijdens de HBO-ICT studie in de richting van Bedrijfskundige Informatica en Management ook aandacht besteed aan hoe je informatiesystemen ontwerpt. Het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de informatietechnologie is ook uitermate belangrijk.

Wat ga je met Bedrijfskundige Informatica en Management verder leren?

Klaar voor je toekomst met zekerheid?

Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagene studie die zeer goed aansluit op de arbeidsmarkt? Heb je affiniteit met ICT en wil je samen met anderen uitdagende bedrijfsvraagstukken oplossen? Kies dan voor Bedrijfskundige Informatica en Management binnen de opleiding HBO-ICT.

Je kunt ook voor de deeltijdvariant kiezen!