Talkshow Aarde aan Amoras: Groei van de techniek!

Denk jij dat wij als Nederland de kenniseconomie behouden die wij nu hebben?
Of wil je liever weten waarom vissen drijven?

JAJAJA! Na het daverende succes van de eerste uitzending was het op woensdag 14 april via het YouTube-kanaal van studievereniging Amoras opnieuw studentpresentator Willem van der Donk die klaar stond voor de tweede aflevering van Aarde aan Amoras. Dit keer met het onderwerp: Groei van de techniek!

Deze keer namen Henk Schepers en Jelle Ellemans van het ARLE plaats aan tafel. De heren zijn beter bekend als de backbone van Elektrotechniek en Embedded Systems Engineering met hun grote elektro en component kennis, behulpzaamheid voor de studenten en algemene gezelligheid.

Heb jij ooit wat nodig gehad of zal je iets nodig hebben voor je Arduino project qua componenten? Dan zijn het Henk en Jelle die je moet hebben!

• Check het YouTube-kanaal voor de opgenomen livestreams van de afleveringen van 14 april en van 3 maart

Vergeet niet je meme in te sturen van de laatste aflevering. Dit kan via de socials van Amoras (insta, facebook, of benader mensen via Whatsapp).

De talkshow van studievereniging Amoras is te zien als maandelijkse activiteit: in principe iedere eerste woensdag van de maand van 12.30 – 13 uur (uitgezonderd vakanties).