Stagevoorlichting studenten Engineering en Automotive

Voor studenten van de Academie Engineering en Automotive die in september S5 gaan doen, wordt per opleiding een online stagevoorlichting gegeven. Je krijgt onder ander informatie over het voorbereiden van je stage. Studenten die net hun stage hebben afgerond, praten je bij over hun ervaringen.

Stagevoorlichtingen online via Teams:

• Automotive – ergens in februari, datum wordt nog aan de studenten per mail bekendgemaakt
  • Elektrotechniek – woensdag 27 januari van 10:45 tot 11:30
  • Industrieel Product Ontwerpen – donderdag 28 januari van 13:45 tot 14:30
  • Technische Bedrijfskunde – woensdag 10 februari van 13:00 tot 13:45
  • Werktuigbouwkunde – woensdag 11 februari van 9:45 tot 10:30

Voorlichtingen komen in het rooster te staan en de uitnodigingen voor de presentaties in Teams hiervoor volgen nog. Aanmelden gaat straks via Teams en huidige 2e-jaars en krijgen een mail.

Studenten kunnen zich ook aanmelden via praktijkbureau.engineering@han.nl

Op deze foto (credits Simone van Kam) zie je de S3 stagepresentatie van de IPO-studenten Mitchel en Floris. Zij hebben stage gelopen bij Omlab, een ontwerp- en projectstudio èn een biobased maakplek en werkplaats voor praktisch onderzoek. Een super inspirerende werkplek!