Sponsorship 3D-printer: OMC Stepperonline

De aandrijving van een 3D-printer is een van de belangrijkste onderdelen om rekening mee te houden. De keuze voor deze aandrijving is van belang omdat dit de nauwkeurigheid van het systeem bestaat.

Voor 3D-printers wordt er veel gebruik gemaakt van stappenmotoren, deze motoren zijn compact, nauwkeurig en leveren een groot koppel. In deze machine hebben wij dan ook gekozen van stappenmotoren, de stappenmotoren die wij gebruikt hebben zijn afkomstig van OMC Stepperonline:

OMC-Stepperonline produceert stappenmotoren in vele verschillende maten en vermogens voor een zeer nette prijs, voor deze machine hebben wij gebruik gemaakt van NEMA 23 motoren voor de X,Y en Z as. Deze motoren leveren een koppel van 2.1 Nm wat uitstekend is voor de toepassing. De motoren zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle verwachtingen.

Al in al, OMC-Stepperonline produceert hoge kwaliteit stappenmotoren voor een nette prijs. Daarom raden wij van team Apollo 3D iedereen aan die opzoek is naar stappenmotoren te kijken op de site van Stepperonline.