Onderzoek naar sociale veiligheid aan de HAN

Univent is een tijdelijk evenementenbureau van minorstudenten aan de HAN, dat eind dit jaar een anti-discriminatie evenement gaat organiseren in Arnhem. Bij dit evenement draait alles om het creëren van meer gelijkheid aan de HAN voor mensen ongeacht etniciteit, religie, geslacht, seksuele voorkeur of sociale rol. Op de HAN in Arnhem wordt niet iedereen gelijk behandeld en met een evenement willen de studenten meer aandacht voor gelijkheid genereren.

De minorstudenten van Univent zijn benieuwd naar je mening over dit maatschappelijke probleem en hoe je dat ervaart aan de HAN. Het invullen van de enquête duurt nog geen 5 minuten. Dit kan anoniem. De gegevens worden zorgvuldig verwerkt volgens AVG-richtlijnen en niet gedeeld met derden.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar Univent.events@gmail.com.