Maak jij een korte vlog van je stage?

Je weet vast nog wel waarom je voor de HAN hebt gekozen om hier je opleiding te volgen. Voor scholieren en studenten die nog twijfelen of ze aan de HAN willen studeren is het erg leuk om ervaringen te horen van studenten die hier al studeren. Ben jij die student die met eigen telefoon een korte vlog maakt over de ervaringen op je stage voor de nieuwe studenteninstroom?

We geven je voorbeelden van zo’n vlog:

Wat willen nieuwe studenten graag zien?

Als je al stage loopt kun je je bedrijf laten zien. En stel jezelf en je opdracht voor. Vertel eens hoe je dat gaat aanpakken! Of al hebt aangepakt? Welke techniek gebruik je? Wat maakt de opdracht zo leuk? Of juist moeilijk. Wat zijn je uitdagingen?

TIP van een student

Plak een A-4tje achter je telefoon met steekwoorden. Op deze manier kun je jezelf opnemen en onder de camera de steekwoorden lezen en zo een vloeiend filmpje schieten. Goede tip, ja toch?

Vraag een medestudent/collega om je te interviewen

Waarom? Waarom niet? Handig voor promotie van jezelf en het is gelijk PR voor je bedrijf. Ook leuk voor de HAN als PR-materiaal.

Hoe lang mag de vlog zijn?

Maximaal 4 minuten, omdat veel mensen gewoon niet langer kijken.

Vragen en/of naar wie stuur je je vlog op?

Mail: onderwijsbureau.engineering@han.nl