Industrieel Product Ontwerpen is een veelzijdige studie

Als je Industrieel Product Ontwerpen (IPO) studeert of gaat studeren, kom je er al snel achter dat het een veelzijdige en creatieve studie is, waarin alles draait om industrieel design. Op het Instagram-kanaal van deze opleiding kun je meekijken wat de studenten zoal doen. Aan welke projecten wordt gewerkt?

We geven je hieronder een beeld van de afgelopen maanden. Want voor praktijkonderwijs mochten de IPO-studenten zo nu en dan toch op de HAN Campus in Arnhem zijn. Een verademing in coronatijd, waar voor velen het studeren is achter je laptop.

Handschetsen: schaduw naar aanschouwing en schaduw construeren. Les 1 van het 1e-jaar in blok 4:

3D printing in Semester 6:

Siliconen proefjes maken voor een bijzonder Semester 6 project:

Ontwerpgeschiedenis presentaties, rekening houdend met de coronaregels:

Verschillende Semester 6 projecten in de werkplaats van IPO:

Brainstormsessie voor het project Future Urban Mobility:

Student ontwerpt een innovatieve product-dienst combinatie voor de stad van morgen:

Les modeltekenen met houtskool:

Bron en fotografie: HAN IPO