Eindpresentatie prototype biobased abri

HAN-studenten Werktuigbouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen uit het 3e jaar hebben het afgelopen half jaar aan biobased en circulaire materiaaltoepassing gewerkt. Dat deden ze door een ontwerp van een Savane biobased abri verder uit te werken tot een tastbaar prototype. Dit in samenwerking met OFN, Sweco en Textline als partners.

De studenten waren op vrijdag 26 juni bij OFN in Geldermalsen voor hun eindpresentatie. Daarin vertelden ze enthousiast over hoe de abri past in de circulaire economie en duurzame samenleving.

De biobased abri is overigens in september 2019 gestart met 2e-jaars Industrieel Product Ontwerpen, die met de basisontwerpen de Cleantech Battle 2020 wisten te winnen. Het is mooi om te zien dat 3e-jaars studenten dit project verder hebben vervolmaakt!

Bron en foto’s: OFN, Mark Hofman