Aarde aan Amoras: maandelijkse talkshow!

Eindelijk, we zijn geland! Aarde aan Amoras! Dit is de eigen talkshow voor studenten en door studenten van de Academie Engineering en Automotive, waarin vragen worden beantwoord die jij misschien niet persoonlijk durft te stellen.

De show was woensdag 3 maart 2021 voor het eerst te zien en komt terug als maandelijkse activiteit: iedere eerste woendag van de maand van 12.30 – 13 uur (uitgezonderd vakanties).

Benieuwd waarom de HAN in haar logo een diagonale balk heeft staan? Of wil je liever weten wat de typische leeftijd is van een luiaard? Maar je krijgt ook antwoord op de vraag: Hoi?

Antal Hendriks, docent/projectondersteuner bij Industrieel Product Ontwerpen, wist grappig te antwoorden tijdens de eerste livestream talkshow die je via deze opgenomen uitzending op het YouTube kanaal van Amoras kunt terugzien. Deze livestream was woensdag 3 maart van 12.30 tot 13 uur.

Presentator Willem van der Donk kletst het allemaal namens studievereniging Amoras vlot aan elkaar! En het mooie is: voortaan kun je elke maand een nieuwe leuke en inspirerende gast verwachten bij deze maandelijkse activiteit!

Niet te missen!

Aarde aan Amoras is een heerlijke lunchbreak; elke 1e woensdag van de maand tussen 12.30 en 13 uur via YouTube-kanaal van Amoras. De volgende talkshow is op woensdag 7 april.

Je hebt vast al wat (leuke) vragen?

Welke gast moet Amoras de volgende keer uitnodigen?

De Activiteiten & Feestcommissie van Amoras – onder voorzitterschap van Lucas Bolwidt (tweedejaars Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering) – is volop bezig met toekomstige gasten.

Lucas: “Dit willen we beslissen door wat mogelijk is en wat het publiek ook wil zien. Mensen die ik ga benaderen zijn onder andere Henk Schepers, mensen van ons eigen Amoras bestuur, Daniëlle van den Hoogen, Gudo Ebbers en zo verder. Dit gaat afhangen of ze mee willen doen en hoe de activiteit natuurlijk uitpakt. Maar ik hoor ook graag ideeën van onze studenten!”