Vier (oud) studenten HAN S&B naar de EU games in Kroatië met waterpolodames!

waterpolo dames HAN Sport en BewegenStudente Jasmijn Coenen (SBE) en oud studentes Nicolette Piscaer (ALO), Daniëlle Willemsen (SBE) en Sanne Sonnemans (SBE) maken zich op voor een prachtig avontuur met de Nijmeegse waterpolodames. Elk jaar vinden in Nederland de beruchte Groot Nederlandse Studenten Kampioenschappen (GNSK) plaats. Dertien verschillende studentensteden strijden met vijftien verschillende sporten om de titel ‘beste studentensportstad van het jaar’. Nijmegen is dit al drie jaar op rij en dat is mede dankzij de waterpolodames.

Bij een aantal sporten kan er een ticket naar de EU Games gewonnen worden (European University Games). Waterpolo is nog nooit een onderdeel geweest tot dit jaar. Na drie jaar GOUD, mogen de waterpolodames uit Nijmegen zich gaan opmaken voor een Europese strijd in Kroatië. Komende zomer op 11 juli barst in Rijeka in een prachtige omgeving de strijd los, waar zij hopelijk op 17 juli een gouden medaille omhangen krijgen!

Om alles te kunnen bekostigen zijn zij op zoek naar sponsoren! Vanuit bedrijven en organisaties, maar ook individuele bijdrages helpen. Via hun donatiepagina kan jij je bijdrage leveren!

Natuurlijk organiseren ze ook nog iets leuks! Heb jij altijd al een keer waterpolo willen uitproberen? Meld je dan NU aan voor de waterpoloclinic op donderdag 12 mei! Voor een kleine bijdrage, krijg jij de basis aangeleerd door een aantal TOPspelers! Dus wacht niet langer, want VOL = VOL! (zie poster hieronder).

Als laatste willen de waterpolodames HAN Sport en Bewegen hartelijk bedanken voor het sponsoren van de HANddoeken!!

poster