Tussenstand Nationale Studenten Enquête (NSE)

Deze week is de laatste week dat de NSE ingevuld kan worden door studenten van de ALO, SBE of SGM. Hierin kan je aangeven wat jij vindt van de opleiding en zodoende kan je meehelpen met het nog verder verbeteren van de opleidingen. Intussen heeft ruim 55 procent van de studenten op de HAN Sport en Bewegen hun mening gegeven.

Sport- en Bewegingseducatie heeft het hoogste percentage als het gaat om ingevulde NSE’s, namelijk 70,1 procent. Sport, Gezondheid en Management volgt met 56,2 procent en de opleiding Leraar Lichamelijke Opvoeding heeft nog wat in te halen met 45,5 procent. Je hebt een mail gehad hierover en in die mail staat een link naar de vraaglijst. Wil jij helpen met het verbeteren van jouw opleiding? Vul dan voor 1 april de NSE in! Eind april worden de uitslagen bekend gemaakt..