Studentencafé: praat mee over de toekomst van de HAN

Op weg naar het HAN IP 16-20Hoe ziet de HAN er in de toekomst uit? Wat is de rol van de docent? Waar en wanneer studeer je? Hoe ziet onze campus eruit? Allemaal zaken die mogelijk in de toekomst – zeg 2030- gaan veranderen. Als student heb je daar vast ideeën over…die willen we graag horen!  Kom daarom naar ons studentencafé en ga in gesprek met College van Bestuur, directie en docenten.

We nodigen je uit op maandag 9 februari (in Arnhem, Lokaal 99 op het campusplein) of donderdag 12 februari (in Nijmegen, K33 B1.16, De ontmoeting). Start tijd: 16 u (inloop vanaf 15.45 u). Wij zorgen voor de borrel en de bitterballen. Meld je snel aan want vol = vol! Stuur een mail naar Anneke Rinia (anneke.rinia@han.nl) en geef aan welke opleiding je volgt en welke datum je erbij bent.

Het studentencafé maakt deel uit van een hele reeks activiteiten in de komende tijd; stuk voor stuk bedoeld als bouwstenen voor een nieuw strategisch plan voor onze hogeschool (HAN Instellingsplan 2016-2020). Hoe meer mensen meedenken en meebouwen, hoe beter het eindresultaat.