Studentenabonnement Sport FM voor 15 euro per jaar

Sport FM is hét vakblad voor de werker in de sport. Maar hoe zit het als bijna afgestudeerde? Wat is er allemaal te vinden op de sportarbeidsmarkt en waar moet je op letten? Sport FM geeft een inkijk in de wereld van de sport zoals je die misschien niet dagelijks ziet. Mensen uit de praktijk geven hun visie op hun werk en op het sportwerkveld. Tevens heeft Sport FM onlangs het panel Young Professionals in Sports gelanceerd. Een panel waarin studenten -de toekomstige professionals- samen met mensen uit het werkveld debatteren over zaken die spelen in de branche. Verslagen van die bijeenkomsten worden in de uitgaves van Sport FM gepubliceerd.

Studenten van de HAN Sport en Bewegen kunnen al een jaarabonnement afsluiten tegen kostprijs (€15,-, exclusief 6 % BTW). Daarvoor ontvang je zes exemplaren Sport FM en heb je toegang tot de readers op de website, www.meerdansport.nl.

Geïnteresseerd in een abonnement? Stuur dan een email naar info@sportfacilities.com onder vermelding van ‘Sport FM studentenabonnement’.

Vul onderstaande gegevens in:

Naam:

Verzendadres:

Postcode en plaats:

Land:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Opleiding (bv. HAN, Sport en Bewegen):

Opleidingsjaar (bv. derde- of vierdejaars):

Factuuradres (indien afwijkend van verzendadres):