Sportkunde of ALO studente en op zoek naar een bijbaan? Bekijk deze vacature voor receptioniste (V)

Ben jij Sportkunde of ALO studente of doe je een andere studie in Nijmegen en ben je op zoek naar een bijbaan? Per 1 april komt er bij fysiotherapiepraktijk Danielsplein een vacature vrij voor een receptioniste. Zij zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste en spontane studente die naast haar studie minimaal 1 dag zou kunnen werken. Bekijk hieronder hun vacature.

• Je bent vriendelijk;
  • Je bent zorgvuldig;
  • Je bent flexibel;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt een proactieve houding en neemt zelf initiatief;
  • Je bent minimaal 2 jaar beschikbaar.

Dit ga je doen

Onder je taken valt onder andere het ontvangen van patiënten in de praktijk, het inplannen van afspraken, het beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer, administratief werk en licht schoonmaakwerk. Als receptioniste ben je tevens het eerste aanspreekpunt voor de andere disciplines die gevestigd zijn in het gezondheidscentrum, zoals huisartsen en verpleegkundigen.

Je werkomgeving

Je komt te werken in onze praktijk in het Gezondheidscentrum Danielsplein. Ons team bestaat op dit moment uit acht fysiotherapeuten en twee receptionistes. Binnen ons team heerst een fijne sfeer en samen streven we naar een zo optimaal mogelijke patiëntenzorg en patiënttevredenheid.

Wat bieden wij jou?

• Een uitdagende en afwisselende functie;
  • Een aanstelling per 1 april voor 1 dag in de week (gemiddeld 8 uur);
  • Je komt te werken in een jong en dynamisch team;

Ben jij na het lezen van onze vacature enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van een CV vóór maandag 25 maart op naar fysiotherapiedanielsplein@gmail.com  t.a.v. Frank Hendriks/Vincent Wannée. Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze website: www.fysiotherapie-danielsplein-nijmegen.nl.