Sporthart, het magazine van HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen heeft nu een eigen magazine: Sporthart. In dit magazine komen alle activiteiten die hier plaatsvinden naar voren. Zo vertelt SGM-student Robin Janssen over zijn passie: het begeleiden van het nationale jeugdelftal CP-voetbal van de KNVB. Er komen enkele student companies aan bod en ook worden de verschillende expertisegebieden binnen HAN Sport en Bewegen uitgelegd. Ben jij benieuwd? Pak dan snel een Sporthart mee naast de receptie op de Molkenboer!

Andere aspecten die langskomen zijn het Mobile Health & Performance Lab van HAN SENECA, Topsport Gelderland en Appie Krijnsen die vertelt over zijn ervaringen als topvolleybalcoach en ALO-docent. Voormalig ALO-student Mirte Roelvink voetbalt momenteel in de Duitse Frauenbundeslige bij FF USV Jena en zij vertelt over haar leven na de studie. SBE-studenten Anoek van der Velden en Anouk Godschalk waren vrijwilliger op een paralympisch kamp en zij delen daar hun ervaringen over. Op de achterkant komt topbadmintontalent en tevens tweedejaars student SGM Gayle Mahulette aan het woord over haar combinatie van topsport en haar opleiding.

1. 19 februari 2017 om 08:57 door M. opgenoort

Kunnen wij als fysiotherapiepraktijk, veel affiniteit met sport en met HAN stagiaires een abonnement krijgen op jullie interessante magazine Sporthart voor bij ons in onze wachtruimte en ook een beetje voor ons zelf.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Graag uw reactie, zodat ik ons praktijkadres kan doorgeven. Hartelijk dank.

2. 20 februari 2017 om 13:17 door HAN Sport en Bewegen

Beste M. Opgenoort,

Dat kan zeker! We gaan uw praktijk in onze database zetten en versturen Sporthart, dat twee keer per jaar uitkomt, naar u op. Graag het adres mailen naar: lennart.vaneekhout@han.nl.

Met vriendelijke groet,

Lennart

3. 11 juni 2020 om 11:17 door Angelique Arends

Goedenmorgen ,namens het centrum voor mens en luchtvaart in Soesterberg ontvangen wij jullie blad voor Lt-Kol T.Meeuwsen.
    Nu wordt het verzonden via postbus 22
    Is het mogelijk om het voor hem naar onderstaande adres te sturen ?
    CML
    Kampweg 53
    3769 DE in Soesterberg
    Alvast onze hartelijke dank !

Met vriendelijke groet Angelique Arends- Ouders

4. 11 juni 2020 om 11:21 door HAN Sport en Bewegen

Beste Angelique,

We gaan het adres wijzigen.

Met vriendelijke groet,

Lennart van Eekhout