SGM viert donderdag 19 maart 2015 haar 12,5 jarig jubileum

FLYER SGM PAGES NA 16.12-page-001Op donderdag 19 maart 2015 viert de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM) van HAN Sport en Bewegen haar 12,5 jarig jubileum. Al 12,5 jaar worden sport- en gezondheidsmanagers opgeleid op hbo niveau. En om dat heugelijke feit te vieren, komen studenten, alumni en medewerkers op 19 maart bij elkaar op het Gymnasion, de nieuwe locatie van HAN Sport en Bewegen. Er zal worden teruggekeken en vooruitgeblikt, maar het zal vooral een avond zijn waarop één zin terugkomt: ‘Trots op SGM’. Ben jij er, net als vele afgestudeerde SGM’ers, studenten en medewerkers ook bij? Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina. Binnenkort volgt meer informatie.

Geschiedenis

Vóór het ontstaan van SGM bestond alleen nog HAN SENECA, het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid. Vanuit daar kwam men erachter dat er behoefte was aan een opleiding rond sport en gezondheid. Enkele jaren later volgde de ALO en nog weer wat later de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (SBE), waarmee HAN Sport en Bewegen op het huidige aantal van drie aangeboden voltijd Bacheloropleidingen kwam.