Praat mee in het SGM café!

De opleidingscommissie SGM (OC-SGM)organiseert 28 november weer het jaarlijkse SGM café. De OC-SGM organiseert deze sparmogelijkheid, het SGM café, om zo de meningen van de studenten te peilen. Vanuit de studentleden van de OC-SGM is een aantal onderwerpen naar voren gekomen waarover we met een grotere groep studenten willen praten en zo hun mening te horen.

Deze onderwerpen zijn:

• Verwachtingen bij en van je stage
  • Flexibiliteit van je leerroute
  • Opdoen van ervaringen uit de beroepspraktijk
  • Communicatie SGM met de student
  • Wensen nieuwe locatie SGM
  • Klaag- en jubelmuur

De OC-SGM is er om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het management team van de opleiding. Een klankbord dus van en voor SGM studenten. De input van de student is daarom erg belangrijk! Kom dus 28 november naar het SGM café en praat mee en geef je mening! Zo kan de opleidingscommissie jullie stem en mening kan overbrengen aan het managementteam van SGM.

• Datum? 28 november 2013
  • Tijd? vanaf 12.30 tot 14.00 uur, vrij inloop