Over dit weblog

Welkom op het weblog voor en door studenten van de HAN Sport en Bewegen. Hier vind je verhalen over en voor toekomstige, huidige en oud-studenten van de opleidingen Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) en Sportkunde (voorheen Sport, Gezondheid en Management en Sport- en Bewegingseducatie). Bedrijven en organisaties kunnen terecht op het weblog voor professionals van HAN Sport en Bewegen.

Blogs van studenten zelf, artikelen over projecten binnen de ALO en Sportkunde, verhalen over hoe het oud-studenten van een van de twee (voorheen drie) opleidingen binnen de HAN Sport en Bewegen vergaat na hun studie; dit zijn dingen die je op dit weblog zal vinden.

Wij zijn nog op zoek naar studentbloggers die het leuk vinden om verhalen over hun studie en hun studieleven te delen met andere studenten. Interesse? Geef je dan nu op via de mail (media.sportenbewegen@han.nl). Ook als je een alleen eenmalig een blog wil plaatsen en een leuk verhaal hebt over alles wat met sport en bewegen of het studeren te maken heeft kan je dat mailen.