NISB en Trimbos zoeken student voor betaald werk

Algemeen_studenten_Perez_kleinTrimbos en het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen (NISB) voeren op dit moment een procesevaluatie uit in het kader van het project ‘Gecombineerde Leefstijlinterventie Depressieve Klachten’. Dit is een project, gefinancierd door ZonMw, dat als doel heeft de kosteneffectiviteit te bepalen van bewegen bij mensen met milde depressieve klachten. In het kader van de procesevaluatie vinden er op dit moment interviews plaats met professionals, huisartsen, POH-GGZ, fysiotherapeuten.

In deze procesevaluatie hebben ze ondersteuning nodig. De werkzaamheden bestaan uit het (letterlijk) uitwerken van deze interviews. Affiniteit met het onderwerp (gezondheid, bewegen, depressie) is vereist. Je krijgt verder de kans om (tijdelijk) binnen NISB of Trimbos rond te lopen, te zien waar deze organisaties aan werken en contacten op te doen. Maximale duur: 40 uur (1 werkweek). De meeste werkzaamheden zijn in ‘eigen tijd’ uit te voeren en vinden plaatsen in november/ december 2014.

De werkzaamheden verlopen via een uitzendbureau. Het uurtarief wordt in overleg vastgesteld. Zie hier voor meer informatie over dit project: Graag horen ze uiterlijk 1 november wie interesse heeft. Bij interesse graag contact opnemen met Karen Hitters (karen.hitters@nisb.nl). In deze e-mail graag je motivatie toelichten en een eenvoudige C.V. toevoegen.