Nieuwe Sporthart: Sportkunde studente in oranje, opening van het nieuwe huis, de ALO opleidingscommissie en nog veel meer!

De nieuwe Sporthart is uit! Met dit keer een special over de officiële opening van het nieuwe huis. Verder een artikel over de ALO stages 2.0 en de opleidingscommissie. Sportkunde studente Myrthe zit in de topsportklas en maakte onlangs haar debuut in het Nederlands dameselftal. In een interview gaat zij hier uitgebreid op in. Lees de nieuwe Sporthart nu online of pak hem uit de schappen in het Gymnasion.

1. 15 januari 2018 door Willy Meulenbroek

Geachte mevrouw, meneer, wij ontvangen het tijdschrift Sport hart op naam Hogeschool van Amsterdam-ALO t.n.v. S.Gribling, Dr. Meurerlaan 8, 1067 SM Amsterdam. Simon werkt niet meer bij ons. Wilt u zijn naam wijzigen in E. de Leede? Een laatste vraag: zijn er kosten verbonden aan dit tijdschrift?
    Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,
    Willy Meulenbroek
    directiesecretariaat HvA, faculteit bewegen,sport en voeding.

2. 15 januari 2018 door Lennart van Eekhout

Beste Willy Meulenbroek,

We gaan de naam wijzigen, bedankt voor het doorgeven. Er zijn verder geen kosten verbonden aan het tijdschrift.

Met vriendelijke groet,

Lennart van Eekhout