Nationale Studenten Enquête in januari weer van start

nse-nationale-studenten-enquete-homepageHalf januari gaat de Nationale Studenten Enquête 2015 (NSE) van start! De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over hun studie. Ook HAN Sport en Bewegen doet hier aan mee. Studenten van de ALO, SBE en SGM worden ingepland tijdens een les om de vragenlijst in te vullen. Dat hoef je dus niet meteen te doen als je een mail krijgt, maar die mail dien je wel te bewaren om later te kunnen gebruiken.

Iedere student ontvangt vanaf half januari al een uitnodiging per e-mail. Met de resultaten van de NSE krijgen (aankomende) studenten inzicht in de studentenoordelen over opleidingen bijvoorbeeld op de website Studiekeuze123.nl én kunnen hogescholen en universiteiten hun kwaliteit verbeteren. Doe mee en geef je mening over jouw opleiding!

De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties ISO en LSVb en de onderwijskoepels Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau GfK.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gsbf1notbb4[/youtube]