Leer innoveren in de sport, volg een extra onderwijsmodule

logo-innovatie-clubStuderen doe je niet zomaar. Je wilt er slimmer, creatiever en beter door worden. Speciaal voor studenten die meer willen en kunnen dan de opleiding van ze vraagt is er in het tweede semester de extra module Innovatie Club die je kunt  volgen.

De Innovatie Club is een module van 20 weken die in semester 2 wordt voor studenten die het gevoel hebben dat ze meer kunnen dan de studie van ze vraagt. En voor studenten die niet kunnen wachten met het werken aan eigen projecten die de sport en bewegingswereld op zijn kop gaan zetten. Alle tweede- en derdejaars studenten van de opleiding Sport, Gezondheid en Management (SGM), Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) en Sport- en Bewegingseducatie (SBE) mogen meedoen, mits je geen studievertraging hebt.

In de Innovatie Club werken leden een half jaar samen om zoveel mogelijk van je eigen potentieel te realiseren. Uiteindelijk moet je in een half jaar tijd een echte prototype realiseren van jou project. Eén semester lang heb je elke week clubmeeting (waarschijnlijk woensdagmiddag) met andere leden, docenten, experts, toekomstkijkers en verfrissende denkers.

Hoe word je lid van de club?

Via de website www.innovatie.club kun je aangeven dat je interesse hebt. Daaropvolgend nodigen we je uit voor een kennismaking en krijg je een creativiteitstest om te bepalen of je mee mag doen met de club. Belangrijke voorwaarde is dat je geen studievertraging hebt.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Je hebt tot 1 december 2015 om aan te geven dat je graag wilt meedoen. Daarna krijg je een creativiteitstest en een motivatiegesprek om te bepalen of je geschikt bent.

Wat wordt er van mij verwacht?

Als je lid wordt van de Innovatie Club verwachten we dat je van februari tot juni eens per week naar de clubmeeting komt. Daarnaast verwachten we van je dat je je eigen innovatieve project gaat realiseren en daar 10 uur per week de tijd voor hebt.

Wat heb ik er aan?

Als je slaagt voor deze module, kun je toekomstige werkgevers laten zien dat je tot meer in staat bent dan het uitvoeren van opdrachten. Je kunt namelijk een bijdrage leveren aan het innoveren van het bedrijf of organisatie. Daarnaast zou het kunnen dat je na het afronden van de module al succes hebt met je eigen innovatie idee. Tot slot ontvang je van ons een levenslang lidmaatschap van de Innovatie Club en een certificaat. Dit certificaat is 11,5 studiepunten waard. Deze studiepunten kun je niet inwisselen voor een ander vak maar komen bovenop je studie.

Meer informatie?

Kijk op www.innovatie.club of stuur een mail naar Jelle.Schoemaker@han.nl.

1. 14 oktober 2015 door Clark Nowack

Mooi initiatief!

Ik ben binnen de HAN werkzaam in het ‘schemergebied’ van Zorg en Technologie. Taak is het verbinden van o.a. de faculteiten Techniek en GGM.
    Ik kan helpen de brug te slaan tussen zorgvraag en techniek oplossing. Dit doe ik vanuit het lectoraat innovatie in de care en vanuit faculteit engineering samen met collega Nienke Klijnsma.
    Wil je een keer brainstormen over een zorgvraagstuk waar mogelijkerwijs een techniekoplossing aan gekoppeld dient te worden? Neem contact op: clark.nowack@han.nl
    Kijk ook even op http://www.facebook.com/HanZorgtechnologie

Hoop van sommigen van jullie te horen. In ieder geval van Jelle 8).

Clark