Masterclass over organiseren evenementen op 11 april

Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een groot, internationaal (sport-)evenement? Hoe ziet de periode eruit van bid tot aan toernooi en welke partijen komen hier allemaal bij kijken? Hoe haal je het toernooi binnen en wat zijn de grootste uitdagingen? En wanneer kun je spreken van een geslaagd en succesvol evenement?

Tijdens deze masterclass zal Bert van Oostveen, toernooidirecteur van UEFA Women’s Euro 2017 (WEURO 2017), jullie meenemen in het verhaal van het grootste EK ooit in Nederland. Na afloop van de masterclass is de gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend krijgt iedereen een gratis kaartje voor de wedstrijd Nederland – IJsland om de OranjeLeeuwinnen in actie te zien in hun voorbereiking op het EK in eigen land.

Programma

  • 17.00 uur: Ontvangst in de Univé lounge bij De Graafschap
  • 17.30 uur: Presentatie Bert van Oostveen – toernooidirecteur WEURO2017
  • 18.30 uur: Afsluiting
  • 18.45 uur: Deelnemers kunnen plaatsnemen op de tribune
  • 19.00 uur: Start wedstrijd Nederland – IJsland

Aanmelden

De Masterclass is toegankelijk voor studenten uit Doetinchem en omgeving. Deelname is gratis en is inclusief een gratis kaartje voor de wedstrijd. Je kunt je via deze link aanmelden. Deelnemers worden verzocht om met het OV te komen. Voor meer informatie, check weuro2017.nl/masterclass! Meld je snel aan, want er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar.

UEFA Women’s EURO 2017 in Nederland

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt aankomende zomer van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland. Doetinchem is één van de speelsteden. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voor meer informatie over het EK, het speelschema en de deelnemende teams, kijk op www.weuro2017.nl of volg ons via #WEURO2017!