Masterclass Brainfood op 10 december

Op 10 december organiseert HAN Sport en Bewegen binnen het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition een masterclass Brainfood. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor studenten en docenten van zowel de ALO, SBE als SGM. Ben jij geïnteresseerd in het effect van voeding op onze hersenen? Lees dan hieronder verder en meld je aan!

Voor wie? Alle studenten èn docenten van HAN Sport en Bewegen die hun hersenen voedingskundig willen laten kraken, interesse hebben in de rol van voeding en / of zich willen oriënteren op de mogelijkheden van stage en afstuderen binnen het expertisegebied Sports & Excercise Nutrition.

Door wie? Nick Iedema & Kristin Jonvik, Sportvoedingskundigen bij o.a. nationale- en talenten selecties hockey, zwemmen, zeilen, boxen, baanwielrennen en BMX.

Wat? Wat is het effect van voeding op het functioneren van onze hersenen? Is cafeine de nieuwe slim-fit drug en is cola een optimale sportdrank voor prestatie?

Waar? Professor Molkenboerstraat 3, ruimte / lokaal volgt t.z.t.

Wanneer? 10 december 2013 van 16.00-18.30, inclusief drankje en soep met brood (GRATIS)

Meld je uiterlijk vóór 5 december hier aan.

1. 14 november 2013 door Teuni

De link werkt niet, vroeg me daarnaast af of professionals uit het vakgebied ook welkom zijn?

2. 15 november 2013 door Nick

hoi Teuni,
    De bijeenkomst is voor HAN studenten en profesionals die bij ons team (sport and exercise nutrition) hebben gestudeerd. Heb jij niet bij Floris een project gedaan?
    gr Nick

3. 15 november 2013 door Teuni

Aha! Ja, je herinnert me misschien van de meetings op maandagmiddag. Daar bracht ik ooit een casus van een sporter in. Toen was ik nog als sportdietist bij de HAN betrokken. Maar, helaas, niet voor mij bedoeld dus!