Liberation Obstacle Run op 14 en 15 september georganiseerd door Sportkunde alumnus

De Liberation Obstacle Run 2019 op zaterdag 14 en zondag 15 september staat in het teken van de bevrijding van Oss. De hindernissen zijn allemaal afgestemd op dit thema. Dit sportevenement wordt door oud Sportkunde student Kevin Janssen georganiseerd. “Ik begon mijn studie niet met de gedachte om ooit sportevenementen te organiseren, maar tijdens de opleiding kwam ik hier wel mee in aanraking. Na het vak Evenementenmanagement wisselde ik van gedachten en wist ik dat ik hiermee verder wilde gaan”. En toen organiseerde hij ineens een mega-evenement als de Liberation Obstacle Run. Wil jij hier meer informatie over of deelnemer? Klik dan hier.