KION is op zoek naar jou!

Vloggen, een quiche bakken, rappen, of met je handen in de verf? Een kloddertje roze hier of daar? Jazeker, zo kan jouw werkdag eruitzien op de bso van KION. Never a dull moment! Happy kids, Happy collega’s, Happy jij! Kijk, jij moet gewoon doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Zo simpel is het. Of je nou een balletje trapt met de kids, een dans bedenkt of lekker met ze chillt: KION vindt alles best. Tenminste…als jij (en de kids natuurlijk) er happy van wordt! Dat is het allerbelangrijkste en daar doet KION haar stinkende best voor!

En wat nou zo mooi is.. Voor een heel aantal opleidingen* geldt dat je ook in het 4e leerjaar al aan de slag kunt binnen KION. Een leuke bijbaan, waarmee je een aardig zakcentje kunt verdienen. En het staat ook nog eens heel mooi op je cv! En veel zaken die je leert binnen je opleiding, kun je gelijk in de praktijk brengen op de buitenschoolse opvang.

Waarom zou je wachten met reageren?

KION staat tenslotte te popelen om jou te ontvangen! Stuur ze jouw cv en korte motivatie via het online sollicitatieformulier. Ze nemen dan snel contact met je op. Voor meer informatie kun je ook altijd contact opnemen met hun recruiter Fabienne via fabienne@kion.nl of telefoonnummer 06 15 31 61 65 (op werkdagen van 9.00-12.00). Namens KION: Tot snel!