Kies voor een stage in het kloppend sporthart van Nederland: Papendal!

Ben jij een 3e- of 4e-jaars Sportkunde student die aankomend studiejaar stage gaat lopen? Kies dan voor het kloppend sporthart van Nederland: Papendal!

In het studiejaar 2021-2022 gaan we op Papendal van start met het bijdragen aan concrete vraagstukken die organisaties daar aan willen pakken. Vanuit organisaties als Topsport Gelderland, Gelderse Sport Federatie, diverse sportbonden en NOC*NSF kun jij als stagiair daarmee aan de slag. Samen met de andere stagiaires vorm je een community. Onder begeleiding van docenten HAN Sport en Bewegen en medewerkers van Topsport Gelderland draag je zo direct bij aan het succes van de Nederlandse sport.

Het gebouw van de HAN Sport en Bewegen op Papendal

Vind jij het leuk om een waardevolle bijdrage te leveren aan deze community en samen met studenten, docenten en Topsport Gelderland de organisaties op Papendal te versterken? Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling in een dynamische sportomgeving? Meld je dan nu aan! Stuur een mail, video (of iets anders 😊) met motivatie en een CV naar martine.willemsen@han.nl!

Heb je vragen? Bel dan even Martine Willemsen, 06-12263072.

Over Papendal

Sportcentrum Papendal is een dynamische omgeving waar topsport en het bedrijfsleven samenkomen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op deze unieke plek. Het is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Ruim 500 topsporters maken dagelijks gebruik van de topsportfaciliteiten. Papendal heeft ook een innovatief topsportrestaurant waar voeding en wetenschap elkaar ontmoeten. Er worden (top)sportevenementen, sportdagen, clinics en festivals georganiseerd en er is een hotel- en congrescentrum op het terrein.

Daarnaast zijn er op Papendal ruim 35 sportorganisaties gehuisvest die werkzaam zijn binnen de domeinen Business, Health en Society. En uiteraard maakt HAN Sport en Bewegen gebruik van het Sport- en Onderwijsgebouw. Een prachtige locatie waar de opleidingen Sportkunde en ALO aanwezig zijn met bijvoorbeeld de topsportklas, minoren, de deeltijdopleidingen ALO en
Sportkunde, de Master Sport- en Beweeginnovatie in voltijd en de Master Sport- en Beweeginnovatie in deeltijd.