Heb jij het beste idee voor Europa?

Samen met JA Europe, ERT, HEINEKEN en BASF organiseert Jong Ondernemen op vrijdag 24 november een workshop voor studenten (18-25) die in het teken staat van de toekomst van Europa. Ondernemende studenten gaan in teams (5 à 6 studenten) aan de slag met een (nog geheime) challenge over Europa. Binnen de challenge kies jij samen met andere studenten een aandachtspunt binnen Europa, bedenkt hier een oplossing voor en werkt dit uit.

Je strijdt die dag om het beste idee. Professionals van HEINEKEN en BASF denken met je mee. Een jury kiest uiteindelijk het beste idee. Een unieke kans om jouw netwerk uit te breiden en visie te verbreden.

Tijdens de workshop worden vier studenten geselecteerd die naar een tweedaagse afsluitende internationale workshop in Brussel op 20 en 21 maart 2018 mogen (volledig verzorgd en betaald door onze partners). Tijdens deze workshop komen afgevaardigde jongeren uit negen landen bijeen en werken zij hun ideeën in internationale teams verder uit. Bij deze workshop zijn diverse leden van de Europese commissie, het Europese parlement en de Europese Ronde Tafel aanwezig. Een unieke kans voor deze studenten om beleidsmakers te inspireren.
We hebben plek voor 10 teams die deze uitdaging aan willen gaan en van deze kans gebruik willen maken om hun mening te delen!

Wil jij met een groep andere studenten meedoen en je opgeven voor deze challenge? Geef jouw team (5 of 6 studenten) dan op via anneloes@jongondernemen.nl.