HAN Roparunteam is op zoek naar jouw steun!

Ken je de Roparun? Dan weet je dat dit een heel mooi evenement is, zowel voor de deelnemers als voor degenen voor wie we de estafetteloop doen. Ken je de Roparun niet? Kijk dan eens op de website. Normaal, als er geen corona is, dan is de Roparun altijd in het Pinksterweekend en dan lopen we in estafette van Parijs naar Rotterdam. Dit jaar vindt de ‘NL editie’van de Roparun plaats in het weekend van 2 en 3 oktober (in de hoop en verwachting dan het dan ook kán) en ook dit jaar doet er weer een team van de HAN mee.

Omdat het Pinksterweekend traditioneel ook Roparun weekend is, willen wij net als heel veel andere teams, ook met Pinksteren een sportieve prestatie gaan leveren. Maar . . . we zijn nog niet compleet! Het team van de HAN kan ook jouw steun goed gebruiken!

Wie zoeken we?

  • Fanatieke fietsers (hard fietsen hoeft niet, wel lang: ca. 175 km in etappes)
  • Hardlopers  (hard lopen hoeft niet maar je loopt ruim een marathon in 2 dagen)
  • Personen voor catering (belangrijke taak: voor de inwendige verzorging van het team)
  • Fysiotherapeuten (of fysiotherapie-studenten) (vanwege de spierpijntjes en de moraal)
  • Chauffeurs (voor de begeleidende auto’s)
  • Ondersteuners voor calamiteiten en algemene organisatie.

En natuurlijk zoeken we sponsoren!

Help jij ons om geld in te zamelen voor het goede doel? Met het binnenkomende geld steunt Roparun projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

Doe je mee? Of heb je vragen?

Laat het ons weten via jos.gebbinck@han.nl of tony.ebben@han.nl. Kijk ook alvast naar onze teampagina (waar je overigens ook al eenvoudig kunt doneren) en onze Facebook pagina.

Jos Gebbinck en Tony Ebben