HAN beste hogeschool volgens Elsevier

In de categorie ‘grote hogescholen’ staat de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) op de eerste plaats in de ranglijst die het weekblad Elsevier over 2013 heeft opgesteld. Uitgangspunt van de vergelijking is de Nationale Studenten Enquête (NSE). Daarin is studenten gevraagd hoe zij hun opleiding in het algemeen beoordelen. De HAN heeft daarbij verhoudingsgewijs de meeste opleidingen met tevreden studenten.

In de nieuwe editie van ‘De beste studies’ heeft het blad in samenwerking met onderzoeksbureau ResearchNed in totaal 201 voltijdse bacheloropleidingen met elkaar vergeleken. Ze hebben dat gedaan op een aantal aspecten, zoals de inrichting van de opleiding, de docenten, de interne communicatie en de organisatie. Van de HAN zijn 61 opleidingen beoordeeld.

Lees ook op Elsevier.nl.