Gratis webinar Voetbalmarketing op vrijdag 19 februari

Heb jij iets met sport en marketing? Op vrijdag 19 februari van 15:00 tot 17:00 uur is er een gratis webinar Voetbalmarketing, georganiseerd door Players United. Hier kan jij als Sportkunde student (ALO studenten zijn uiteraard ook welkom) bij zijn. Er zullen twee super interessante sprekers aan bod komen: Steven Sedee (Manager Sportsponsoring bij ING Nederland) en Peter Lansaat (Head of Sponsoring Albert Heijn).

Steven Sedee zal iets vertellen over hoe ING de merkwaarden vertaalt naar voetbalsponsoring over de hele breedte. Peter Lansaat zal inhoudelijk iets presenteren over de Albert Heijn Voetbalplaatjes.

Aanmelden kan via deze link

Sportkunde en marketing

Tijdens de opleiding Sportkunde aan de HAN kan je jezelf ontwikkelen richting een sportmarketeer. Zo zijn er verplichte vakken als Sportmarketing, Marketing & Activatie en De Ondernemende Sportkundige, waarbinnen je jouw marketingskills kunt ontwikkelen. Ook kan je kiezen voor de minor Sport Event Marketing (Engelstalig), waarbinnen je aan de slag gaat met het ontwikkelen van een marketingstrategie en -campagne voor diverse opdrachtgevers uit de sportsector, waarna je hen ook jouw bedachte campagne presenteert. Dit jaar zijn dat onder andere Golazo Sports en FC Utrecht.