Gezocht: creatieve, actieve, zorgzame activiteitenbegeleiders bij Bio Vakantieoord

4HL8xDi7Stichting Bio Vakantieoord is een vakantiepark voor gezinnen met kinderen met een ernstige meervoudige handicap. Wij maken onbeperkt genieten voor ieder kind mogelijk. Dit door een volledig aangepast vakantiepark te bieden. Zo zijn de vakantiebungalows voorzien van de nodige hulpmiddelen (o.a. hoog/laag-bedden, tillift, douchebrancard, etc.) en beschikken we over een aangepast zwembad, een aangepaste bioscoop en een manege waar ruiters met een beperking kunnen paardrijden.

Daarnaast verzorgen we voor de gasten een activiteitenprogramma. Dit programma stellen we zo op dat er voor ieder wat wils is: We zijn er voor het hele gezin, dus alle kinderen met een beperking, maar ook voor de ouders en ook voor de broertjes en zusjes zonder een beperking. Om een leuk programma op te stellen dat aansluit bij ieders interesses en behoeftes, is de nodige creativiteit nodig. Iedereen moet namelijk op zijn eigen manier mee kunnen doen.

Bio Vakantieoord is daarom op zoek naar:

Creatieve, actieve en zorgzame activiteitenbegeleiders

die niet alleen de activiteiten met de vakantiegasten begeleiden, maar die ook de activiteiten bedenken en organiseren.

origin-00000171253

Wat vragen we van je?

• Je kunt omgaan met kinderen (met of zonder beperking);
  • Je straalt gastvrijheid en plezier uit;
  • Je hebt leuke ideeën voor activiteiten en kan deze zelf uitwerken en uitvoeren;
  • Je bent in staat samen te werken in een team;
  • Je bent minimaal een week beschikbaar (vakantieperiodes) of meer structureel een dagdeel per week (m.n. weekenden);
  • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden we je?

• Plezier en een leuke uitdaging;
  • Samen met een enthousiast team vrijwilligers zorg je ervoor dat gezinnen met kinderen met een beperking van hun vakantie genieten;
  • Reiskostenvergoeding en vergoeding voor het aanvragen van de VOG;
  • Begeleiding en training.

Geïnteresseerd? Kijk op www.stichtingbio.nl of neem contact op met Carine Pots, Manager vrijwillige inzet en begeleide activiteiten bij Stichting Bio. Zij is bereikbaar per mail of telefonisch: carine.pots@stichtingbio.nl of 026-4838203.

Let op: Binnen veel opleidingen is het mogelijk om dit vrijwilligerswerk in te zetten voor vrije studiepunten of als bewijslast binnen je portfolio. Wil je weten of dit voor jouw opleiding geldt? Neem dan contact op met je studieloopbaanbegeleider.