Geïnteresseerd in Health Promotion? Kom dan naar ‘Be Creative!’

Op 20 juni organiseert Health Promotion 4 you(th) het Health Promotion evenement ‘Be Creative’! Locatie: Papendal Arnhem. Jullie als (ex-)Gezondheid en Maatschappij studenten mogen dit niet missen! Be Creative richt zich op studenten en alumni van opleidingen gericht op Health Promotion. Tijdens deze dag komen jullie in contact met deskundige en gerenommeerde vakmensen. Daardoor is het een goede mogelijkheid om te netwerken, informatie op te doen en contacten te werven!

Be Creative biedt je de unieke kans om samen met andere gemotiveerde studenten en alumni je kennis te verbreden, netwerken te bouwen en een hele dag bezig zijn met health promotion maar dan op een andere (onbekende) manier. Be Creative is niet alleen de naam van het evenement maar ook het thema van de dag. Tijdens de verschillende workshops word je uitgedaagd om zo creatief mogelijk te zijn, zoals bij de eerste workshop fotografie met als thema natuurlijk health promotion. De meest creatieve deelnemers worden beloond!

Er valt van alles te leren tijdens deze dag en wordt vooral ook een gezellige, interactieve dag! Be Creative vindt woensdag 20 juni plaats. Schrijf je snel in voor deze unieke kans want vol=vol! De kosten bedragen €20,- voor studenten en €40,- voor werkenden. We bieden je een fantastische en unieke en leerzame dag!

Programma Be Creative

• 10.00 – 10.30: Inloop
  • 10.35 – 10.40: Introductie evenement
  • 10.40 – 11.10: Inleiding op creativiteit door Sanne Zurné. Afgestudeerd vrije kunst (specialiteit: fotografie)
  • 11.10 – 12.15: Workshop fotografie, onderwerp: Health Promotion (creativiteit toepassen)
  • 12.15 – 13.00: Netwerklunch, netwerkcoach loopt rond.
  • 13.15 – 13.45: Effectief netwerken, dat doe je zo! Door Drs. Josje Groenendaal, loopbaanprofessional.
  • 13.55 – 14.55: Actuele health promotion vraagstukken worden voorgelegd door verschillende organisaties. Hoe kunnen we die op een creatieve manier oplossen?
  • 15.00 – 16.00: Nog te bepalen!
  • 16.00- ?: Borrel

Kijk voor het hele programma op onze website en volg onze social media voor meer informatie: