Game set and MATCH! De relatiedag van HAN Sport en Bewegen

Kom ook naar de HAN Sport en Bewegen relatiedag! Op 12 juni 2012 zet HAN Sport en Bewegen in het Sport- en Onderwijsgebouw op Papendal de deuren voor vierdejaars studenten ALO, SBE en SGM open. Hier krijg je volop de mogelijkheid om te netwerken met andere studenten, alumni en (sport)organisaties.

Vanaf 10.00 uur kun je twee workshops volgen van elk één uur. Er kan ter plekke gekozen worden tussen de volgende drie leerzame workshops:

• ‘Netwerken’ door Lautess
  • ‘Pitchen’ door VBMMaasdam Health & Podium Performance
  • ‘Online branding’ door RKG Marketing & Strategie

Om 12.00 uur zullen er diverse zakenrelaties, stagebedrijven en docenten arriveren van HAN Sport en Bewegen. Na een lekkere lunch zal er een gastcollege worden gegeven door voormalig toptennisser Jacco Eltingh. De vijf kennisteams zullen daarna korte afstudeerpresentaties verzorgen en hun expertise met je delen. De dag zal eindigen met discussietafels en een borrel, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jouw netwerk uit te breiden en te investeren in de toekomst.

Wie weet loop jij ook wel jouw toekomstige werkgever tegen het lijf! Kijk voor meer informatie op www.han.nl/sportenbewegen/inschrijven en schrijf je nu in! Aanmelden kan tot 1 juni. Graag tot 12 juni!

Met vriendelijke groet,

Tjeerd de Jong (Directeur HAN Sport en Bewegen)

Six Events (Malou Peters, Lisanne Fioole, Tessa Hendriksen, Otto van Bennekom, Auke Kingma en Jos Althuizen)