Ga jij ook in discussie met professionals?

Op woensdag 27 februari om 16 uur is op de Molkenboer het Young Professionals in Sports panel van Sport FM. Hierbij zullen professionals uit het werkveld aanwezig zijn die in discussie/gesprek gaan met studenten. De onderwerpen tijdens dit panel worden later bekend gemaakt. Heb jij ook interesse om onderwerpen uit jou vakgebied te bespreken met professionals? Zit jij met vragen over jouw mogelijke toekomstige werkveld of zijn er dingen die jij aan de kaak wil stellen?

De paneldiscussie van Young Professionals in Sports is gericht op de jonge professional en aankomende professional, de huidige studenten. Er zullen vraagstukken besproken worden omtrent de sportopleidingen en sportarbeidsmarkt. Staan de huidige sportopleidingen wel garant voor een droombaan of zijn al die sportopleidingen meer van hetzelfde? Zijn ze genoeg sportgericht en krijgen de opleidingen wel de waardering die ze verdienen? Op de Facebookpagina van HAN Sport en Bewegen kan je jezelf aanmelden.