Enthousiaste studenten gezocht voor begeleiding havo leerlingen bij profielwerkstuk

HAN Aansluitingsmanagement is op zoek naar een aantal ALO, Sportkunde en Pabo-ALO studenten die havo leerlingen wil begeleiden tijdens hun profielwerkstuk. De begeleiding houdt in dat je bereikbaar bent voor vragen, en deze zo goed mogelijk beantwoordt. Vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld over het opstellen en/of uitvoeren van een onderzoek of samenwerking. De begeleiding gaat via een online kanaal. Dit kanaal stem je zelf af met je groepje.

Je gaat de leerlingen procesmatig ondersteunen. Verder is het mogelijk om je groepje inhoudelijk te begeleiden. Denk hierbij aan; kennisoverdracht, bronnen zoeken etc.

In de video vertellen we dat je je uren kunt laten uitbetalen of gebruiken voor vrije ruimte. Je kunt uit gaan van ongeveer 12 uur in de periode van oktober tot en met februari. Daarnaast is het coachen (van leerlingen) een super bruikbare en relevante ervaring voor elke loopbaan.

Ben je enthousiast geworden? We horen het graag van je!

Stuur een mailtje naar een van de contactpersonen: