Docenten Sporten op Muziek gezocht!

Het Radboud Sportcentrum (RSC) is het sportcentrum van de Radboud Universiteit in Nijmegen waar studenten, alumni, bedrijfssporters en particuliere sporters de keuze hebben uit ruim 70 verschillende takken van sport. De sportkaarthouders kunnen 7 dagen per week terecht op het sportcentrum.

Het RSC biedt een kwalitatief hoogwaardig en gedifferentieerd sportprogramma, inclusief circa 85 lessen Sporten op Muziek (SOM) per week. Tot de SOM lessen behoren:

• Aquabom
  • Body workout
  • Bosu
  • Dance workout
  • Intensity workout
  • Kickfit
  • Power workout
  • Steps
  • Total workout
  • XCO
  • Zumba

Voor de SOM lessen zoeken we (freestyle) docenten die per direct één of meerdere uren per week kunnen invallen. De praktijk wijst uit dat invalkrachten, bij goed functioneren, binnen een paar maanden vaste uren op het rooster kunnen krijgen.

Ben je goed opgeleid, flexibel en (bij voorkeur) ervaren in één of meerdere van de hierboven genoemde SOM lessen, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Heb je belangstelling, stuur dan jouw motivatie plus CV per mail naar Roelie Schuring, Afdelingshoofd Sport van het Radboud Sportcentrum. Ook voor extra informatie kun je bij haar terecht. Ze is telefonisch bereikbaar via (0)24 361 24 45 of (0)6 22 900 979.

Kijk voor meer informatie over het Radboud Sportcentrum en het sportaanbod op www.ru.nl/sportcentrum.