Diverse nieuwe vacatures voor bijbaan studenten ALO en Sportkunde

Vacature voor ondersteuner evenementenorganisatie Matchis

Heb jij administratieve ervaring, kun je goed overweg met Word en Excel en ben je communicatief? Ben je het komende half jaar 4 uur per week beschikbaar? Op hun locatie in Nijmegen is Stichting Matchis op zoek naar iemand die het leuk vindt om hen  enkele uren per week met administratieve werkzaamheden, hand- en spandiensten te ondersteunen. De ondersteuning heeft betrekking tot de organisatie van evenementen. De uren zijn in overleg te plannen op maandag, donderdag of vrijdag. Indien je interesse hebt en meer wilt weten: stuur een mail met vermelding van je leeftijd, opleiding en ervaring naar Margot van den Akker. Er wordt een contract aangeboden voor de duur van een half jaar.

Vacature voor parttime sportschoolmedewerker bij Avalon Fitcentre Nijmegen

Wie zoeken ze?

• enthousiaste HBO of universitaire studenten
  • sociaal en klantgericht
  • affiniteit met sport
  • per direct beschikbaar

Wat bieden ze?

• tussen de 5 en de 22 uur met flexibele werktijden
  • een gezellige werkplek en een leuk team
  • interne opleiding tot fitness instructeur en spinningdocent

Interesse? Stuur je cv + foto en een motivatie brief naar Post@avalonfitcentre.nl.

Vacature voor Evenementenmedewerker (flex)

Tribe Sports is per direct op zoek naar flexibele eventmedewerkers om te assisteren tijdens officiële KNVB evenementen! Interesse? Lees hieronder verder!

Tribe Sports organiseert namens de KNVB het hele jaar door verschillende evenementen. Deze vinden onder meer plaats op de prachtige KNVB Campus in Zeist of in de verschillende Fanzones rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal of de Oranje Leeuwinnen. Uiteraard is begeleiding zeer belangrijk bij deze events. Daarom zoeken wij enthousiaste flexibele evenementmedewerkers
die onderdeel willen zijn van dit jonge maar snelgroeiende product.

Tribe Sports is de sportieve business unit van evenementenbureau Tribe Company en houdt zich bezig met alles waar sport en entertainment samenkomt. Wij werken vanuit een prachtig (recent vernieuwd) kantoor op de KNVB Campus in Zeist en organiseren vrijwel alle events van de KNVB. Denk hierbij aan de KNVB Voetbalkampen, KNVB Campus Clinics, of alle Oranje fanzones tijdens WEURO2017.

Meer lezen? Kijk op de website. Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar christian@tribesports.nl onder vermelding van ‘Vacature eventmedewerker’.
Eerst graag meer informatie? Bel even met Christian Koop, via 0343 – 499305.

Vacature instructeur Sportproductions

Sportproductions ontwikkelt nieuwe sporten en brengt innovatieve sporten uit andere werelddelen naar Nederland toe. Voorbeelden van ons aanbod zijn Bubbleball, Footdarts, Archery Tag en Biljartvoetbal.

Ben jij..

• Tussen de 18 – 25 jaar en opzoek naar een bijbaan op het gebied van sport..
  • Beschikbaar op voornamelijk zaterdag..
  • Ervaring met begeleiden van groepen..
  • Sociaal, zelfstandig, enthousiast en flexibel..
  • In het bezit van een rijbewijs..
  • En woonachtig in de buurt van Nijmegen?

Zou je graag..

• Groepen willen begeleiden in Nederland en België te plaatsen..
  • Het voorbereiden van workshops en evenementen..
  • En contact onderhouden met de klant en spandiensten ter behoeve van evenementen?

Wij bieden:

• Een netwerk in de sportevenementen branche.
  • Een gewaardeerd salaris per uur.
  • Een wekelijkse of tweeweekse bijbaan in het weekend.
  • Werk per direct
  • Een jong sportief team waarmee je samen werkt!

Neem contact op en mail jouw CV en motivatiebrief naar info@sportproductions.nl.