De nieuwe Sporthart is uit, bekijk hem hier online!

De inmiddels vijfde editie van het tweejaarlijkse magazine Sporthart is uit! In deze editie van Sporthart onder andere een verhaal over Louis van Gaal die te gast was in het Topsportuur en daar tevens Coen, student SGM, uitnodigde om een persconferentie bij te wonen. Verder komt Sportsgrain aan bod, het innovatieve sportbrood dat mede met HAN SENECA Sports & Exercise Nutrition is ontwikkeld, en komt ALO-student Max van der Pas aan het woord, de huidige Nederlands kampioen boksen in zijn klasse. En er is nog veel meer.. Bekijk het magazine hieronder online!

In Sporthart, het magazine van HAN Sport en Bewegen, staan verhalen van studenten van de opleidingen Leraar Lichamelijk Opvoeding (ALO), Sport- en Bewegingseducatie (SBE) en Sport, Gezondheid en Management (SGM). Tevens vind je er verhalen over stages, onderzoeken en projecten bij HAN SENECA, het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid dat een onderdeel is van HAN Sport en Bewegen.

Bekijk hier de nieuwste Sporthart!