All4Fit zoekt fitnessinstructeur/receptiemedewerker voor bijbaantje studenten HAN Sport en Bewegen

Zoek jij een bijbaan naast je studie ALO of Sportkunde en heb jij affiniteit met de fitnesswereld? All4Fit zoekt een fitnessinstructeur/receptiemedewerker voor hun fitnessschool, een ideaal bijbaantje voor studenten van HAN Sport en Bewegen. Binnen de sportschool zal je diverse taken gaan vervullen:

• Fitness: Je verzorgt o.a. diverse individuele afspraken met leden, je begeleidt leden in de fitnessruimte en voert onderhoudstaken uit.
  • Groepslessen: Afhankelijk van je diploma(‘s) geef je één of meerdere groepslessen.
  • Receptie / horeca: Belangrijk is het informeren en helpen van bestaande leden en potentiële nieuwe leden. Potentiële nieuwe leden, geef je een rondleiding, help je met hun inschrijving en geef je een welkom gevoel. Je voert administratieve taken uit en bent bekend met Word en Excel. Je zorgt dat de leden aan de bar een drankje kunnen nuttigen en knoopt een gezellig praatje met ze aan. Daarnaast zorg je dat de bar netjes blijft en dat de voorraad hiervoor op orde is.

Jij bent een enthousiast en gedreven persoon met passie voor de sport en dit straal je ook uit. Je haalt voldoening uit het helpen / begeleiden van mensen. Communicatief ben je sterk en je maakt dus gemakkelijk contact met mensen. Je komt in goed overleg tot duidelijke afspraken en oplossingen en hebt geen probleem met werken in ochtenden / avonduren / weekenden.

Interesse in deze vacature? Klik hier.