Aanbod

Om online ondernemen voor het mkb mogelijk te maken heeft DWAN een breed aanbod aan diensten tegen een eenmalige investering t.h.v. €1.500,-. Studenten werken in 40 uur onder begeleiding van professionals aan de opdracht. Onze werkwijze bestaat uit drie simpele stappen:

  1. vrijblijvende intake en offerte;
  2. online check en plan van aanpak;
  3. uitvoering en nazorg opdracht.

Lees hieronder meer over onze diensten of op onze website: www.han.nl/dwan.

Digitalisering MKB

Digitalisering mkb onderzoekt en stimuleert digitalisering. Als organisatie wilt u praktisch kijken naar de mogelijkheden van online ondernemen. Met de dienst digitalisering mkb wordt dit inzichtelijk.

Online marketing mkb

Ondersteunt bij online marketingactiviteiten. Wij helpen u de eerste strategische stappen te zetten voor het opzetten of vergroten van de online bereikbaarheid, voor o.a. klantwerving, vergroten van de toegankelijkheid of het gerichter aanbieden van diensten.

Creatieve sessie online ondernemen

Ondersteunt het bedenken van nieuwe ideeën voor het online ondernemen. De creatieve sessie online ondernemen helpt nieuwe kansen te ontdekken, werkprocessen efficiënter in te richten en vernieuwende ideeën te ontwikkelen.

Customer Journey

Creëert inzicht in de route die de klant doorloopt. De customer journey (klantreis) geeft op basis van onderzoek inzicht in de beleving van medewerker of klant met uw dienst of product.

Conceptontwikkeling

Zet eerste ideeën en doelen om naar nieuwe online werkwijzen. Het doel van conceptontwikkeling is het globale idee, bijv. een bestaande fysieke dienst, om te zetten in een nieuwe online werkwijze

Procesoptimalisatie

Stimuleert de verbetering van uw bedrijfsproces. Via de proces- en bedrijfsanalyse wordt inzichtelijk waar procesoptimalisatie te behalen is, wat kan leiden tot kostenbesparing en efficiënter werken.

Business inteliigence

Inzicht in de organisatie- en marktkansen door de inzet van data . Business Intelligence helpt uw organisatie eerste stappen te zetten richting het nemen van strategische en operationele beslissingen op basis van data.

Contact

Mogelijkheden van online ondernemen en verkennen? U meldt zich aan via het aanmeldformulier. Heeft u een vraag over online ondernemen of digitalisering mkb waarop u snel een antwoord wil krijgen? Mail: DWAN@han.nl.