Roel Bleumer van Volta Energy wint HAN Pitch finale minor Ondernemen / Ondernemen & Innovatie

Vincent van Waterschoot van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten reikt de voucher uit aan winnaar Roel Bleumer

Afgelopen dinsdag 24 januari was de Grande Finale van de minors Ondernemen en Ondernemen & Innovatie van het CvVO. Van de 150 studenten die in september 2016 zijn gestart met de minor, zijn in voorrondes de beste vijf studentondernemers geselecteerd. Zij mochten op deze avond in drie minuten hun bedrijfsidee pitchen voor een deskundige jury.

De bedrijfsideeën van de finalisten liepen zeer uiteen. Roel Bleumer beet het spits af met zijn pitch van Volta Energy. Volta Energy biedt mobiele energievoorzieningen op zonne-energie. Vervolgens sprankelde Imke van Dijk in haar pitch over Immies. Immies maakt cupcakes en andere zoete traktaties. Uiteraard had Imke een aantal cupcakes meegenomen, wat erg gewaardeerd werd door de jury. De derde pitch was van Daniel Schoenmaker en Herman Willemsen. Met hun Ability Sport Center willen zij bereiken dat ook mensen met een lichamelijke beperking op een plezierige manier kunnen sporten. PTA Midden Nederland B.V. is een bouwkundig teken- en adviesbureau dat mensen helpt bij hun bouwkundige vraagstukken, vertelt Jaap van den Brink in de vierde pitch. Chris Stomp sluit de rij van pitches af over zijn bedrijf Stomp Online Media, dat online product video’s in de automotive branche biedt.

De jury (bestaande uit Theo Joosten van de Faculteit Economie en Management, Vincent van Waterschoot van Van den Wildenberg en Van Halder Advocaten, Bart van de Burgt van Rabobank Rijk van Nijmegen en Robert-Niels van Droffelaar van Impact Hub Amsterdam) stond vervolgens voor de verantwoordelijke taak om de beste ondernemer te selecteren. De aanwezigen speelden tijdens het juryberaad een spetterende ondernemersquiz.

Roel Bleumer van Volta Energy is als winnaar uit de bus gekomen. Van Van den Wildenberg en van Halder advocaten ontvangt hij vier uur gratis juridisch advies.  Rabobank Rijk van Nijmegen biedt hem een gratis adviesgesprek met een accountmanager MKB aan. Na de prijsuitreiking door de jury was het tijd om van een welverdiende borrel te genieten!