Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SEE-café Circulaire en biobased economie

februari 3, 15:30 - 17:00

 

Graag nodigen we u uit om tijdens de Week van de Circulaire Economie deel te nemen aan het online SEE café van de HAN. 

 

HAN en Circulaire & Biobased economie

Nederland volledig circulair in 2050; dat is het doel van de Rijksoverheid. Daarom werken bedrijven, kennisinstellingen en overheid samen om zuiniger en slimmer met grondstoffen om te gaan. Ook de HAN draagt bij aan de Circulaire en Biobased Economie.

 

Programma

Tijdens het SEE café zal lector en SEE-themaleider Koos Wagensveld een korte introductie geven op het thema “Circulaire & Biobased Economie” binnen de HAN. Daarna zullen experts van binnen en buiten de HAN u een inkijkje geven in twee concrete voorbeelden van biobased ontwikkelingen:

  • Frank Croes, programmamanager Circulaire Economie bij het HAN Centrum Meervoudige Waardecreatie, gaat in gesprek met Mark Hofland van OFN (innovatie voor onderweg) over het gebruik van rijstvlies als grondstof voor verkeersborden.
  • Richèle Wind, associate lector Biobased Economy bij het HAN BioCentre, gaat in gesprek met Taco Mets, Technical Director bij Van Meeuwen Lubrication over de perspectieven voor microbiële olie als biologisch smeermiddel voor circulaire marine applicaties.
Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen en het verkennen van toekomstige samenwerkingsmogelijkheden.
..
..

Aanmelden

Aanmelden voor het SEE-café kan via een e-mail see@han.nl. Op woensdag 3 februari ontvangt u een link naar de Teams-omgeving waar we elkaar zullen ontmoeten.

 

Gegevens

Datum:
februari 3
Tijd:
15:30 - 17:00

Locatie

Online

Organisator

HAN Sustainable Energy & Environment (SEE)
E-mail:
see@han.nl
Site:
www.han.nl