Anders vooruitkijken naar het nieuwe jaar?

Leestijd: < 1 minuut

Over enkele weken hopen we Oud en Nieuw te vieren. Een andere jaarwisseling dan voorgaande jaren, na een jaar dat anders verliep dan we allemaal hadden kunnen voorzien. Het coronavirus heeft z’n impact gehad op de samenleving, op bedrijven, waarschijnlijk ook op uw organisatie.  

Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Als Centrum Meervoudige Waardecreatie hebben we onze focus op toekomstbestendigheid. We zetten ons samen met bedrijven en kennispartners in voor een sterke en duurzame regio. We kunnen dat ook echt alleen maar samen.

Door met elkaar inzicht te krijgen in de toekomstbestendigheid van onze organisaties en regio, kunnen we stappen zetten. Kunnen we elkaar opzoeken in de aanpak van transitievraagstukken en werken aan concrete oplossingen.

We staan ook in 2021 voor u klaar om met u en uw organisatie mee te denken, studenten te betrekken bij uw vraagstukken voor een frisse blik en het delen van kennis en inzichten die we met elkaar opdoen.

Benieuwd naar een eerste inzicht in de toekomstbestendigheid van uw organisatie? Vul dan de online scan in. U krijgt dan (kosteloos) een overzicht van hoe toekomstbestendig uw organisatie is en welke aspecten de komende tijd uw aandacht vragen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. U ontvangt de uitkomsten per e-mail en we bieden vrijblijvend een informatieve bijeenkomst aan. Bij interesse laten we u mogelijke vervolgstappen zien.

De online scan wordt mogelijk gemaakt door het CIRCLES netwerk met ondersteuning van provincie Gelderland.