Duurzaamheidsvraagstukken

Verduurzamen – u wilt wel, maar hoe? Waar te beginnen? Eerst een bedrijfsanalyse maken is een goed idee, maar kost nogal wat tijd. Hoe zit het met leveranciers, moeten die ook verduurzamen? En wat gaat het eigenlijk allemaal kosten? Zo maar wat vragen die u zich als ondernemer misschien stelt.

Laat het Centrum Meervoudige Waardecreatie met u meedenken!

Indienen duurzaamheidsvraagstuk

 

Wat zijn uw voordelen?

  • De frisse blik van young professionals in de dop

Uniek is onze mogelijkheid om studenten aan uw vraagstuk te laten werken. Van relatief eenvoudig vraagstuk tot een integrale analyse of zelfs het ontwerp van een ander bedrijfsproces, onze studenten gaan er enthousiast mee aan de slag! In samenspraak met u, multidisciplinair van insteek, alles onder onze deskundige begeleiding en in maatwerk afgestemd op uw vraag.

  • Benut de kansen in de keten

Innoveren doe je samen! Juist bij verduurzaming kun je in ketensamenwerking veel meer dan alleen. Dat is onze ervaring en dus ook de insteek bij de projecten die we uitvoeren. We hebben een uitgebreid netwerk van organisaties in de regio, we werken samen met kennispartners en innovatiehubs, we dragen bij aan grote regionale duurzaamheidsinitiatieven. Maak kennis met ons netwerk en doe uw voordeel ermee!

  • Slim, schoon én sociaal – een solide basis voor de toekomst

Toekomstbestendig worden is meer dan alleen recyclen of minder energie gebruiken. Een toekomstbestendige organisatie is in balans: financieel, sociaal en ecologisch. Maar hoe bereik je dat? Het internationaal gehanteerde model van de zes waardesoorten helpt hierbij. Ervaar hoe krachtig dit instrument is om te reflecteren op de rol van uw organisatie in de samenleving en daarna tot nieuwe, duurzamere keuzes te komen. Solide voorbereid op de toekomst. Wij helpen u graag!